12A ESCOLA D'ESTIU


GRUPS DE TREBALL

 Benvingudes i benvinguts a l'escola d'estiu , en primer lloc vull donar les gracies a tot l'equip de la biblioteca Zona Nord per acollir-nos un any més , a l'equip de la Fundació Jovent que són les persones que ens prepararan els esmorzar cada dia, i també donar les gràcies a l'Ajuntament- districte de Nou Barris per la seva col·laboració.
En segon lloc, voldria recordar-vos què és el 033-educa , la coordinadora de mestres i d'agents educatius que treballem a la Zona Nord i que pensem i vivim l'educació com un agent de transformació social que va molt més enllà del currículum i les parets dels centres ; "l'entorn educa" . També, el 033-educa neix com un espai d'intercanvi d'experiències i coneixements dels centres educatius i l'educació no formal que intervé a la  zona. Ara organitzem les escoles d'estiu, però inicialment també havíem promogut trobades esportives o de música entre infants i joves del barri.
Bé, de què parlarem en aquesta 12  escola d'estiu, "Innovar en contextos desafavorits, una eina per la diversitat". No ha estat fàcil trobar un fill conductor a la pluja d'idees de les primeres reunions, i més si tenim en compte que portem 12 anys treballant en contextos desafavorits
( que és com l'Administració anomena ara la pobresa) .
Volíem parlar d'Equitat, Gènere, innovació , segregació, creativitat...
Volíem conèixer i compartir experiències educatives. I teníem el repte de fer partícip a les famílies i de repensar els espais i els temps de les escoles per trencar el mur que separa l'educació formal i No formal.

Bé , doncs de tot això parlarem, i a mes a més farem un taller d'educació artística , ballarem, escoltarem una radio molt especial, i fins i tot viatjarem al centre del plaer conduits per dues dones. Això promet! . I què més ....doncs com diu Martí i Pol "serem allò que volguem ser" 
Innovar en contextos desafavorits, una eina per la diversitat.


Informe sobre segregació escolar del Síndic de Greuges  
Bernat Albaigés
investigador en l'àmbit de l'educació, director de L'estat de l'educació a Catalunya. Anuari 2016 i codirector de l'Anuari de l'educació 2013.RESUM 2
Educació amb perspectiva de gènere.

Associació CoeducAcció
RESUM 1
RESUM 2Taller: Viatge al centre del plaer

Maria Cabral
Sexóloga feminista, interesada en el estudio de los sexos,creadora de
interesantes proyectos que aúnan danza y sexualidad –Viaje al centro del placer– no podía sino compartir más que interesantes reflexiones.  

Kim Jordan
Kim Jordan es una bailarina y coreógrafa estadounidense (Licenciada en Baile y Sociología en la Universidad de Las Vegas en 2005), con una contrastada experiencia tanto profesional como en el mundo de la enseñanza. Seis años como coreógrafa y bailarina profesional en Los Angeles y Las Vegas, sumados a otros 8 en Europa abalan su bagaje.


RESUM 1
RESUM 2

Educació temps complert
Educació 360  

RESUM 1

Tallers d'experiències
Arep - Radio Nikosia
RESUM 2

Cúrcuma  Grup noves masculinitats
RESUM 3

Secretariado gitano
RESUM 4

Baró de Viver -Institut Picasso

RESUM 5

Model de famílies
RESUM 6Què hi ha darrera dels conflictes culturals?

Associació Antropologies
PRESENTACIÓ POWER POINT

RESUM 1
RESUM 2
Taller Educació Artística   
EducArts
RESUM 1


Tallers d'art

basquet beat
teatre
música

Les mutilacions genitals femenines: identitat, salut i drets humans.
Wassu

RESUM 1
RESUM 2


La normalització del fet homosexual
Casal Lambda

RESUM 1
RESUM 2


T